İndirim!

Drifter Bar Watermelon Ice Aroma

75,00712,50

-25%
  • Tavsiye Edilen Kullanım Oranı: %20
  • Demlenme süresi: 1-7 gün.

Drifter İkonları

Önemli Uyarı: Bu ürünün aroma yoğunluğu, standart bir mix aromaya kıyasla 3 kat daha yüksek durumdadır. Bu durum buz miktarı için de geçerlidir. Yüksek aroma ve buz, geleneksel ekipmanlar ile DL ve yüksek değerlerle kullanımda rahatsız edecek düzeyde fazla olabilmektedir. Bu tarif, yeni nesil düşük değerli ekipmanlar ile kullanılmalıdır. (VZL, Bar, P. vb.)

Önemli Uyarı: Drifter bar aromaları yüksek VG oranlı (%100VG, %90VG-10PG, %80VG-20PG gibi.) baseler ile karıştırıldığı taktirde bulanık bir görüntüye sahip olmaktadır. Bulanık görüntü istemiyorsanız, PG’nin yakıcı etkisini de göz önünde bulundurarak kendi sorumluluğunuzda %70VG-%30PG ya da %60VG-%40PG oranlı baseler tercih edebilirsiniz. Bulanıklık, bu ürün için bir iade sebebi değildir.

(4 müşteri değerlendirmesi)
wws Safir Kimya / Satış Öncesi Destek Karar veremediniz mi? Bize yazın!

700 lira ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz!

Güvenli ve Hızlı Ödeme!

internette güvenli alışveriş

 

Drifter Bar Watermelon Ice Aroma için 4 değerlendirme

  1. Avatar of akifharun

    akifharun

    Vzl‘da ki watermelon lush ice muadili olabilir niyetiyle aldım salt-s ile demliyeceğim, bakalım yoğun aroma ihtiyacını drift bar karşılar umarım ilk defa deneyeceğim, sonuçları paylaşırım.

  2. Avatar of darqdemon222

    darqdemon222

    Gelir gelmez çalkala-kullan yaptım buzu istediğim gibi sonunda umarım stok tükenmez demleme tercihim 60-40 24mg oldu gayet memnunum.

  3. Avatar of Mustafa Özyiğit

    Mustafa Özyiğit

    60/40 15mg salt base ile demleme yaptım çalkala tüket abi aroma yoğunluğu çok güzel bayıldım resmen bildiğin vzl watermelon ice başka tarife gerek yok tavsiye edilir 👌🏻👏🏻

  4. Avatar of Savaş Gürbüz

    Savaş Gürbüz

    50/50 18 mg salt base ile demledim, beklemedim bile, lezzeti alâ, hatta aliyül alâ i, bayıldım. Teşekkürler safir kimya çok iyi bir hizmet

Değerlendirme yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir